Ons bedrijf

Leadcomseating levert en installeert sinds 1998 bioscoopstoelen, theaterstoelen, collegezaalstoelen en vipseats. Sinds 2006 is er een samenwerking tussen Bseated en Leadcomseating. In 1996 is Bseated begonnen als opkoper van tweedehands bioscoopstoelen. Leadcomseating is inmiddels uitgegroeid tot een complete aanbieder van zitsystemen voor publieke ruimten. Of u nu voor een kleine presentatieruimte of voor een megaplex een oplossing zoekt wij kunnen u een divers aanbod bieden.

Ons proces

Leadcomseating adviseert aan de hand van uw wensen een aantal modellen. Na uiteraard enkele proefzit sessies zal er een favoriet overblijven. Eventuele aanpassingen, zoals klapzitting of vaste zitting, houten of kunststof armleggers, zullen worden doorgevoerd in het ontwerp. De stoel kan nu besteld worden waarbij Leadcomseating het proces van opdracht tot oplevering nauwlettend dirigeert. Leadcomseating verzorgt zelf de installatie en heeft daarvoor een uiterst ervaren team installateurs tot haar beschikking.

Gaat u  zitten…….

Onze mensen

Leadcomseating heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in zitsysteem oplossingen voor publieke en private ruimten. Ons team bestaat uit een aantal zeer ervaren installateurs, servicemonteurs en uiteraard adviseurs.

Leadcomseating the comfortprovider…